Post by nachnesswildtimer on Feb 8, 2022 3:36:25 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Who is? Brain Teaser \u0026 Riddles ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Who is? Brain Teaser \u0026 Riddles IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara mnoge izdržljivosti ▞▞▞
▞▞▞ Who is? Brain Teaser \u0026 Riddles 2022 version ▞▞▞
Who is? Brain Teaser & Riddles Trivia ghv
To je zabavna igra, ali pola vremena nije čak ni stvar tko je. Njegove zagonetke i izrazi lica više od toga tko jest. Oh i dodajte još razina. Pobijedio sam igru za 2 dana!!
Uživam igrajući ovu igru. Jako je zanimljivo igrati. Nagađam i provodim neku istragu koja pomaže mom mozgu da radi više. Ne prikazuje mnogo oglasa i vrlo je jednostavan za igranje.
Previše oglasa i buggy
Dobra aplikacija u konceptu, ali neuobičajena i prožeta oglasima. Još nisam voljan kupiti verziju bez oglasa jer neke razine jednostavno ne rade. Na primjer, razina 30 daje upute igraču da okrene ljude na drvetu na slici, ali ja mogu okrenuti samo jednog od njih. Besciljno tapkanje se ne nagrađuje.
Ne može raditi na samsung galaxy ultra S21. Samo se ruši.
Cooking Fest:кухня игра Аркады nnx
Ahh
Ove igrice su vrlo smiješne i zeznute, ali ono što mi se nije svidjelo je da je potrebno previšeooooooooooooooooooooooooooooooo как vremena za instalaciju
Stvarno zabavno! Igrao bih ovu igricu svaki dan!!!!!!!! malo je lako. zato sam joj dao 5 zvjezdica ⭐✨🤩 a drugoj igrici laka igra 🎮🎯🎮🎯🎯
Rano malo frustrirajuće. Riješio par koji je ili zapeo ili jednostavno nije htio prijeći na sljedeću razinu. Previše drugih igara za igranje umjesto ponovnog pokretanja ove.
Pristojna igra, ima reklame koje možete koristiti za tragove, ali ih možete zanemariti. Morate pogledati jednog možda jednom u plavom mjesecu. Ali ne pretjerano. Zagonetke su malo jednostavne, ali prolazi vrijeme. Uredi: naravno nakon što objavim svoju recenziju dobijam reklame nakon svake razine... Oduzeo zvjezdicu
Ideja igre je dobra, ali postoji dodatak nakon gotovo svakog pitanja, a pitanja su vrlo jednostavna i zapravo nema zagonetke.
Loše je i iritira. Teško je pomicati predmet
Svaki put kada trebate savjet, trebate 50 bodova koje možete dobiti tek nakon gledanja videa od 30 sekundi. Ne dobivate bodove nakon završetka razina. Kao da ste tu da gledate reklame. Deinstaliram.
Nula zvijezda. Evo zašto: - oglasi - stalno traženje ocjene - obavijesti bez dopuštenja
Mnogo oglasa, ponavljajućih, previše lako. Nema gumba glavnog izbornika za pregled prošlih razina.
Sviđa mi se ova igra, tako je zabavna i tjera vas da razmišljate i razvijate svoje vještine, a u ovoj igri nema reklama koje će vas natjerati da se uključite i to je samo nevjerojatna igra IGRAJTE JE SADA JE NEVJEROJATNA IGRA!!!
Ova igra je najgora toliko reklama 😏 lišće je jako teško ostaviti 24 😡😡😡😡😵😠🥵😡😡😤😠 Toliko ga mrzim
Samo još jedan način prodaje oglasa, a ne na ulazni način! Previše oglasa i "zagonetki" su ili tako pojednostavljeni ili nemaju smisla. Gubitak vremena!
Volim slagati zagonetke, ali mrzim kako nemate žarulje (kovanice za korištenje savjeta) za dovršavanje zagonetki. Jedini način da ih dobijete je gledanje reklama. Dakle, nećete dobiti nagradu za zagonetke koje završite.
Aplikacija za garažu. Aplikacija je preuzeta bez mog dopuštenja. Google treba način blokiranja neželjene pošte poput ove.
Smiješno ⭐, pomaže da se smiri i opusti⭐, uči kako vidjeti dalje od stvari⭐ i također jako slatka igra⭐, ali ima previše oglasa, za koje nađete rješenje za to, oglase možete koristiti kao način da dobijete dodatne nagrade ili nešto, ali ne nakon svake razine, to bi bilo tako dosadno... Hvala na igri i nadam se da ćeš još jednom pogledati oglase
Ovo je zapravo prilično dobro iako ima oglasa.
Jako je zabavno vrijeme leti kad igraš, ali kad ne igram, obavijestit će me opet o tome i opet ću dobiti jedan, obrisati ću ga i onda ću 5 minuta kasnije dobiti još jedan to je nekako postaje dosadno i mislim da bih mogao predložiti brisanje aplikacije, ispričavam se, ali ako sam iskren, ne bih preporučio.
Oglasi nakon svake razine osim one koja od vas traži da je ocijenite. Nije jako izazovno. Deinstaliran nakon razine 11. Isplati li se platiti uklanjanje oglasa? 5,49 CAD??? Ne! Jedina dobra stvar u igri je što se brže deinstalira nego što se instalira.
Razlog zašto sam mu dao ocjenu 3 je zato što je htio da ga ocijenim odmah nakon samo 2 razine i plus što moram nastaviti igrati da vidim jesam li u krivu?
Ovo je dobra igrica ali ne previše za reklame, oglasi dolaze opet i opet ne volim reklame treba je skinuti, svidjet će ti se ali ne previše zbog reklama 😡😡
Ponekad kad poželite gledati reklamu, to ne radi pa moraju stvarno popraviti tu funkciju Inače je ova igra stvarno zabavna
Ima previše oglasa. Bilo bi mi dobro pogledati neke reklame nakon nekoliko zagonetki, ali postoji oglas nakon svake faze, a zatim postoji oglas za nagradu, koji bi trebao biti neobavezan, ali morate otvoriti oglas čak i ako ne želite nagradu. Možete ga zatvoriti nakon što otvorite, ali ako ne želim savjete, samo mi dopustite da ga preskočim. A zagonetke su vrlo jednostavne, iako nisam mogao daleko jer mi je dosta reklama. Manje oglasa i više razmišljanja o zagonetkama to će poboljšati.
Dodajte još zanimljivih i novih razina u to i tako tako tako tako toliko lukavih razina a i sretno za nastavak i da budete sve zanimljiviji
Mislim da nikada nisam vidio igricu koja više vrijeđa igračevu inteligenciju.
* 3½ ⭐* Za sada sam samo na prvoj karti i 4. razini. Slatko je, zabavno i igrao sam slične igre istog programera; ali nakon nekog vremena postaje malo dosadno. Mrzim sve ADS-e, iako znam da na taj način razvijatelji igara dobivaju $ za poboljšanje igre.
Ova igra je bila zabavna sve do razine 11 postala je super tvrda i u osnovi je kopija druge igre, osim što je mnogo teže. Također nakon svake razine morate pogledati oglas. Poslušajte moj savjet i NE preuzimajte ovu igru.😡
Waaaay previše reklama za osrednju igru.