Post by nachnesswildtimer on Feb 8, 2022 3:27:16 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Knife Hit ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Knife Hit IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ منبع اشکال تقلب ▞▞▞
▞▞▞ Knife Hit 2022 version ▞▞▞
Android mp3. تحميل
این بازی خوبی است اما مشکل از تبلیغات است. شما آنقدر اضافه های منزجر کننده و مبتذل اضافه کردید که من آنقدر از توسعه دهندگان ناامید و منزجر شدم که اجازه چنین تبلیغاتی را در این بازی دادند. شما باید از خودتان خجالت بکشید. (این تبلیغ تبلیغ برنامه احمقانه "لایک" است، لطفا آن را حذف کنید)
عالییییییییییی
بچه ها این بازی را نصب نکنید هالتون بهم میخره
بازی خیلی خوبی بود ازش لذت بردم
عالی لطفا فحش بدید خخخ
بازی خیلی خوبیه اما من سه ستاره دادم برای اینکه حافظه رو خیلی پر میکنه ، اگه نت هم روشن باشه یه عالمه تبلیغات میاره 🤕🤍
این بازی شگفت انگیز است، این یک مفهوم بسیار ساده از پرتاب چاقوها به داخل یک بلوک چوبی در حال چرخش است بدون اینکه آنها به یکدیگر برخورد کنند. بازی سوار بر تعادل کامل آسان اما همچنین سخت است. شما می توانید بازی را انجام دهید و بسیار متمرکز باشید یا بازی کنید و واقعاً هیچ توجهی نکنید. باز کردن قفل چاقوها نیز به اندازه کافی دشوار است اگر مدتی به تلاش برای باز کردن قفل بیشتر ادامه دهید. بهترین بخش نیز این است که تبلیغات زیادی در نسخه رایگان وجود ندارد. واقعاً این بازی را توصیه می کنم.
تو رو خدا شما که سواد ندارین چرا نضر میدین بلد نیستن یه متن درست بنویسین جاکشا بکیرم که دختر خاله نصبش کرد خوب بود بازی خوبیه بد نیس.
ریدی گایدی میخاد
Knife Hit Žaid. automat. uusy
اتفاقی افتاده است، هدف بسیار خوبی برای ضربه زدن بود، اما او از آن عقب ماند، من رئیس را از دست دادم، من همیشه از انجام آن بسیار ناامید بودم.
پس از 60 ثانیه بازی همچنان خراب می شود، مطمئناً به این دلیل است که من به فایل هایم دسترسی ندهم. ترجیح میدهم آن را بازی نکنم تا اینکه بگذارم همه فایلهایم را روی تلفنم ببیند، زیرا برای حریم خصوصی خود ارزش قائل هستم.
تا مدتی گذشته سرگرم کننده است. هیچ دستاورد یا ماموریتی ندارد که شما را مشغول نگه دارد. شما در نهایت این بازی را انجام می دهید تا قفل چاقوهای فانتزی را باز کنید. نه چیز زیادی، نه چیزی کمتر. خوشحالم که این بازی در مسنجر فیس بوک، جایی که به آن تعلق دارد، قرار دارد. خوب است که دوستان خود را به چالش بکشید که چه کسی بیشترین امتیاز را کسب می کند، اما داشتن آن در تلفن های خود بی فایده است.
دانلود نایف هیت 1.8.4 Knife Hit - بازی پرتاب چاقو اندروید
بازی خوب. اگر خوب هستید، تبلیغات نمایش داده نمی شوند. اما اگر اغلب بمیرید با تبلیغات زیادی روبرو خواهید شد.
خیلی بد
بازی خوبی است اما من فقط 4 ستاره دادم چون فقط افراد معتاد این بازی را دوست دارند و این بازی را حذف کردم چون واقعا دیوانه شده بودم به این بازی و نمی توانستم بازی را ببندم و برای مدت طولانی بازی کنم. و بهتر است چاقو نازک هستند و پهن تر نیستند و لطفا چوب بازی را متفاوت بگیرید و لطفاً برای همه سطوح باس های یکسانی ندهید و اگر نتوانم به دنبال سطوح بالاتر بروم امکان گرفتن چاقوی جدید وجود ندارد. و من کاملا از توسعه دهنده تشکر می کنم.
بازی بلافاصله برای مشاهده رول دوربین شما حتی در صورتی که ضروری نیست، درخواست کرد.
iOS منتشر
من عاشق این بازی هستم! اما گاهی اوقات خسته کننده می شود. منظورم این است که تبلیغات زیادی وجود ندارد و در مقایسه با بازی های دیگر این یک بازی شگفت انگیز است. من فکر می کنم که دیوانه این بازی هستم و وقتی می خواهم رئیسی را شکست دهم زیاد بازی می کنم و آن را شکست می دهم. من این بازی را به همه توصیه می کنم زیرا تجربه خوبی خواهد بود.
koskkesh benamos
خیلی عقب میمونه و دلیلش این نیست که گوشی بدی دارم (گوشی من snapdragon 860 دارد). نمی دانم چرا عقب می افتد
من از آن لذت می برم، اما تبلیغات بسیار زیاد است، من تبلیغات را دوست ندارم، بنابراین برای شخصی که تبلیغات ایجاد کرده است plsss می توانید آن را حذف کنید و همه بازی های جدید تبلیغات داشتند، به هیچ وجه تبلیغات زیادی نداشتند.
از استرس نزدیک بشم 😂😂
بازی🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄
تبلیغات خیلی زیاد، بعد از اتمام تبلیغات، گیر کرد نمی توانید به بازی برگردید، فقط اجازه دارید بازی را در تبلیغات نصب کنید. چه توسعه دهنده حریص... شرم بر شما بچه ها
دانلود بازی Knife Hit برای اندروید - پرتاب چاقو + مود - ایرانی دیتا
این بازی همیشه کند و کند است و باعث می شود که من بهم بریزم. پیشنهاد نمی کند
iOS باید
بدون تبلیغات خیلی بهتر خواهد بود. اما هنوز هم این یک بازی کچاپ است، بنابراین آنها باید بازی های خود را در هر دور تبلیغ کنند.
Make Them Jump - برنامهها در Google Play
knife Hit در سبک آرکید، مهارت خود را در پرتاب چاقو بالا ببرید! در این بازی شما کاربران iOS باید
۲ز÷َ
بازی خوبیه ولی در هر گوشی من samsung a50 دارم لگ میزنه لطفا این مشکل رو حل کنید
گرافیک بازی خوب است و کنترل ها نیز بسیار خوب هستند اما بازی بسیار سختی است و وقتی نمی توانم هیچ سطحی را کامل کنم عصبانی می شوم.
زیبا و ساده است، من آن را دوست دارم، شاید UI را کمی تغییر دهید
Knife Hit Žaid. automat. uusy
Knife Hit
Sonic Jump Pro Arcade ucu
نمی توان با وای فای بازی کرد. تبلیغات تا حدی بازی را عقب می اندازند که غیرقابل بازی است. اگر با وای فای بازی می کنید، یک بنر تبلیغاتی در پایین وجود دارد و این باعث افزایش تاخیر و انجماد می شود، برای یک بازی موبایل ساده نباید اینطور باشد. اگر میخواهید این مشکل را برطرف کنید، حالت پرواز را روشن کنید یا WiFi را خاموش کنید. حالا برای نکات مثبت، این یک اتلاف وقت عالی است، چالش های سرگرم کننده اما دشواری دارد و کاملاً به زمان و مهارت متکی است. من همچنین مجموعه وسیعی از چاقوهای موجود را دوست دارم.
من از آن لذت می برم، جالب است