Post by nachnesswildtimer on Feb 8, 2022 3:15:05 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Adventure Escape: Asylum ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Adventure Escape: Asylum IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти глюк витривалість ▞▞▞
▞▞▞ Adventure Escape: Asylum 2022 version ▞▞▞
поки що не дуже щасливий
Підручник загальна історія уколов завантажити ...
Треба зробити 4, щойно почав цю гру. Грав у попередні ігри з тією ж темою, але поки що я можу сказати, що це краще, оскільки підказки щодо історії можна отримати не лише через зірок, а й через ці короткі розповіді. Чекаємо ще чогось чудового в цій грі 👌
Мені дуже подобається ця гра! Це дуже цікаво, незважаючи на те, що потрібно завершити 10 розділів. Хто не грає в цю гру, той програв! Мені дійсно подобається! 🥰✨ Але я просто не розумію американської мови, це єдина проблема.
Здебільшого приємна, але кінцівка залишила мене хотіти. Досить добре для безкоштовної гри, але «справжній кошмар був всередині мене весь час» трохи втомився. У всякому разі, це було досить приємно.
Набридло крутитися навколо, які не збігаються.. Перегляд 5 додає, щоб отримати одну підказку.. Каже, що це безкоштовна гра.. Але це не така.. чудова графіка
Хороша гра, але відстає. Він також знаходиться в темному місці, через що його важко побачити.
Escape Simulator: тепер з 600 новими кімнатами ... Driftmoon: Enchanted Edition - оновлена RPG Adventure для Linux.
Це була швидка весела гра. Досить просто, деякі частини вимагали трохи подумати. Я збирався поставити йому три зірки, але фінал. Кінець мене вразив, і те, як це пов’язано в сюжетній лінії, було абсолютно чудовим. Я б рекомендував зіграти лише до кінця. Я б збрехав, якби не сказав, що це змусило мене трохи заплакати
поки не погано
Весело. Складно. Потрібно довше. У гарний день всю гру можна вирішити менш ніж за 12 годин. Більше сюжету дало б мені більше зірок.
Важко контролювати.
Додаток хоче отримати доступ до телефонних дзвінків? Я думаю, що не.
дуже складна, але не дуже складна, дійсно змушує ваш мозок працювати, хороша історія, а я думаю, що вони чудово попрацювали з цією грою, дійсно дивовижно, деякі рівні дуже важкі, але це найкраща частина, що ІГРИ мають бути дуже гарною роботою, якщо вам подобаються мозкові ігри вирішувати головоломки та розгадувати речі, а також любити таємниці. Це гра для інтерфейсу користувача, рекомендуємо завантажити її захоплюючу, і вона змушує вас працювати, хоча кожного разу, коли я ділюся на своєму Facebook, щоб отримати свої безкоштовні зірки, вони не дають мені їх, будь ласка, допоможіть
Adventure Escape: Asylum Kalandjátékok txjx
Просто дивився так добре
Перестав грати в першій кімнаті. Елементи керування відстійні...це щось говорить, враховуючи, що все, що вам потрібно зробити, це навести й натиснути. Мені довелося клацнути ліворуч від усього, з чим я взаємодіяв... натискання фактичного елемента нічого не дало. Я збираюся спробувати одну з ваших інших ігор, сподіваюся, вона працюватиме так, як має.
З тих пір я застряг на рівні 3
Adventure Escape: Asylum Kalandjátékok cqz
Спочатку поставив йому 4, тому що 3 головоломки були BS. Поставив 1, тому що, як тільки ви закінчите, ви не зможете знову грати в гру.
Мені подобаються ігри таємниці та втечі, і мені подобається графіка. Я на 7 рівні, хотілося б, щоб залишилося лише 3 рівні. Я чекаю інших ігор від Haiku.
MIRIAM : The Escape APK - Остання Версія 2.2 - Android ...
Непогано, хоча зірок, які ви повинні зібрати, здається дуже мало
Гарна гра, купа веселощів... Також не програма для отримання грошей...
Продовжувала мерзнути
Хороша гра, але головоломки занадто прості. Крім того, я не розумію, чому програмі потрібно, щоб ви надали їй дозволи на виклик. Я, очевидно, відхилив запит на дозвіл.
Use for: titles about helping refugees escape repression, slavery, ... освіта поза класом Class here: adventure education, outdoor learning, forest schools.
Haiku створюють надійні ігри, що містять цікаві головоломки, які не надто складні, але достатні, щоб змусити вас зупинитися і подумати на деякий час. слухати одну й ту саму музику під час гри було достатньо, щоб відправити мене до притулку, але, ймовірно, це була ідея. Варто грати, щоб скоротити час.
1 зірка лише тому, що я не отримав 5 зірок після того, як переглянув гру.
Є чим зайнятися🤷🏾
Adventure Escape: Asylum Seiklusmängud tkj
Вау, я люблю цю гру. .це допомагає вам навіть у реальному житті
Подобається моторошна сюжетна лінія. Цінуйте, що ви можете отримувати підказки, якщо заробите достатньо зірок. Дуже схоже на це, коли ви натискаєте на предмет у вашій готівці, він друкує слова на екрані, які говорять вам, що це за предмет! Гра дуже схожа на гру в кейп-кімнаті. Дякую!
Настільна гра Втеча з Психлікарні - купити, ціна, відгуки ...
Apple Knight: Action Platformer Action qey
Забагато реклами
Клас, давно граю
Поки що добре
Хороша стандартна гра втеча. Більшість ігор Haiku Escape мають однаковий формат, тож якщо вам подобається гра в одну, то вам сподобаються всі. Єдині основні відмінності - це сюжети і складність. Навколо чудові ігри.
Завантажено сьогодні;лише в главі 3 і застрягло лише двічі, але поки що мені подобається,< (оновлю свій огляд, коли я піду далі^чому це 3 зірки^)>хороший геймплей/головоломки
Adventure Escape: Dark Ruins - Остання Версія Для Android ...
Це дуже весела гра, і вона неабияк ламає ваш мозок! Я не можу придумати нічого, що робить це погано!
Якщо я допоможу цьому «інді-розробнику» і залишу відгук, я отримаю 5 зірок... тому я залишаю огляд.. знаю, як я ставлюся до цієї гри, оскільки я ТОЛЬКО почав у неї грати.. поки що це... еех . Тепер я маю повернутися до гри, щоб скласти кращу думку про це... і отримати свої 5 безкоштовних стартів, Чао!
Ця гра чудова! Це друга гра, у яку я грав від Haiku Games, і обидві були/були дуже веселою та гарною розвагою, коли я застряг у ліжку. Цей мені сподобався трохи більше, тому що він просто найдрібніший, але моторошний, але не страшний і не надто намагається бути моторошним. Поки що сюжетна лінія чудова, а головоломки веселі, але не неможливі.
Adventure Escape: Asylum Adventure crrn
я щойно завантажив його, і я трохи злякався, він попросив мене дозволити грі керувати мобільними дзвінками, хіба це не дивно для гри
Графіка гарна, ще не закінчена, але все виглядає дуже просто та повільно, не так багато місця для дослідження
Поки що добре👍
Гра зупиняється на Le el 4, і все, що у мене є, це чорний екран, тому я дуже розчарований у цій грі
Настільки погані цькування, що лише одна зірка за дурну гру.
Adventure Escape: Asylum Aventura fqk
Втеча, яка не дуже важка, але наразі має інтригуючу історію. Хоча коротка гра, це хороший спосіб скоротити час, очікуючи на інші ігри.
Було весело до 7 розділу, головоломка поїзда розбита. Я не можу повернути частини поїзда, щоб вони відповідали головоломці. Кульові шарніри не підійдуть, частини обертаються лише один раз, головоломка вимагає багаторазових обертань. Видалення.
Щось не так з полем натискання елемента. Гра хороша, вона справді кидає виклик моїм навичкам критичного мислення, але хіт-бокс гри зводить мене з розуму. Це не дає мені клацати об’єкт, потрібно буде кілька натискань, поки я не отримаю його, мій телефон новий, тому я знаю, що зламався не мій телефон, це має бути гра. Ці збої виникли пізніше в кінці глави, будь ласка, виправте їх, це дратує