Post by nachnesswildtimer on Feb 8, 2022 3:12:08 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ocean Is Home : Island Life Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ocean Is Home : Island Life Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody glitch gold ▞▞▞
▞▞▞ Ocean Is Home : Island Life Simulator 2022 version ▞▞▞
Kup Plebby Quest: The Crusades Steam
Na początku są tylko dwa sposoby na zarobienie pieniędzy w grze i zabierają dużo czasu, a zyski są minimalne
Survival Island Simulator Pobierz aplikację 2021 - Bezpłatnie
JAK SIĘ BUDUJE?
Tu nie ma sofy! Musisz zaktualizować meble.
Ta gra ma duży potencjał, grałem przez około miesiąc, ale kiedy zbudowałem prawie cały dom, przestała być tak zabawna. Chciałbym, żeby było więcej sposobów na zarabianie pieniędzy. Grawitacja w tej grze może być trochę irytująca, próbując podnieść rzeczy i włożyć je do ciężarówki. Nigdy nie możesz odłożyć rzeczy bez tego, aby wszystko było dziwne. Nie bardzo rozumiem, o co chodzi w drugiej wyspie, ale wydaje mi się, że ta gra nie jest do końca rozwinięta. Lepiej jest wiele innych podobnych aplikacji.
Jest to fajna gra i fajna gra, po prostu nie podobało mi się to, że nie ma szybkich i zabawnych sposobów na zarabianie pieniędzy, ale dostarczanie i nie wapię, że również elementy sterujące są chwiejne, a znalezienie, gdzie iść, jest bardzo trudne, więc proszę dodać laby do poczta i sklepy w przyszłości!
Island Survival Games Offline · Mutiny: Pirate Survival RPG · Last Pirate: Survival Island Adventure · Island Is Home Survival Simulator Game
Ocean Is Home : Island Life Simulator ผจญภัย iivd
Gra jest świetna, ale nawet w trybie offline gra wcale nie jest płynna, więc napraw to i spraw, abyśmy oglądali reklamę złotych monet, a każda reklama daje 10 monet i ogranicza ludzi do 10 reklam dziennie, robi się tam samotny, więc zrób to bardziej jak GTA 5, w którym możesz wchodzić w interakcje z ludźmi i faktycznie zranić, a następnie nie tylko je przejechać, a oni wstają, a nawet dodają 5 gwiazdek, gdzie powie ci, ile policji cię ściga, a także zrób to, gdzie możesz założyć rodzinę , i spraw, aby samochody były TANIEJ proszę
Woahhh, to jest realistyczna gra. To otwarte życie, w którym możesz znaleźć pracę Zbuduj własny dom i odkrywaj Inny Archipelag. To fajna gra, a Ocean jest domem 1, tak piękny, że żałuję, że nie możesz dodać więcej funkcji i miejsc pracy i stworzyć własną rodzinę✨✨✨
Ta gra jest niesamowita 😆😆😆 Gram 3 godziny, ale chcę multiplayer, proszę dodać tryb multiplayer
Rozgrywka nie jest tak świetna i jest dużo opóźnień i usterek, ale nie często, a grafika jest niesamowita, podobnie jak wygląd i estetyka gry! 4/5
Ocean Is Home : Island Life Simulator Phiêu lưu fyn
To jest bardzo super gra na Androida, gram w gry, ale jest to bardzo wysoka gra grafisowa, główna toaleta i sklep kąpielowy nie jest abebible, dziękuję
Oferta dnia w cdp.pl - gry Focus home Interactive.
Mogłoby być lepiej, bardziej podoba mi się ten pierwszy plus, gdy kupujesz rzeczy w sklepie, powinno być miejsce, w którym zaparkujesz ciężarówkę lub ciężarówkę, więc gdzie ładuje się sam, zamiast robić to ręcznie, sprawiłoby to, że gra byłaby o wiele lepsza
Najlepsza gra 😆😆 Mogli kampera kampera należy wchodzić z nim, aby można było można np ugotować tam, należy wybierać tam i spa.
Scary Stranger 3D Simulation rhf
Ocean Is Home : Island Life Simulator - Fibonapps
Z biegiem czasu dodaj rodzinę, szkoły, więcej płatnych miejsc pracy i proszę, aby było trochę szybciej niż wcześniej
Pobrałem grę dwa razy, ale nie grała
nie mogę się doczekać wszystkich nowych rzeczy, które pojawią się w tej grze. pobrałem go dzisiaj i już kocham prawie wszystko na nim. Moje problemy: oświetlenie w domu nie jest zbyt dobre, dosłownie zasłaniasz miejsce tylko ścianami, ale światło księżyca może nadal przechodzić do środka nawet przy cieniach. światło z lewej strony ściany oświetla też drugą stronę, nawet jeśli są to dwa oddzielne pokoje. To wszystko na teraz. nie mogę się doczekać, aby zobaczyć wszystko naprawione obok nowych rzeczy.
Dobra gra wymaga więcej rzeczy, spędzasz zbyt dużo czasu na chodzeniu po miejscach i musisz być w stanie szaleć z plecaka bez ławki, co jest po prostu bólem
Uwielbiam tę grę, jest niesamowita i wiem, że z większą liczbą aktualizacji będzie jeszcze lepiej. Uwielbiam pickupa, ale żałuję, że nie dodałeś widoku z kierownicy, czuję się bardziej komfortowo jeżdżąc w tym widoku z kamery, spójrz na grę o nazwie PickUp. Uwielbiam, jak zrobili widok wnętrza pickupa. Również mapa prosimy o umieszczenie informacji na mapie, aby można było wiedzieć, dokąd mają dostarczyć.
The Game Industry of Poland – Report 2021 - PARP
Daję Ocean Is Home: Island Life Simulator 1 ☆ (dałbym mu 0 ☆, gdybym mógł) Na początku gra wydawała się być w porządku, ale potem nagle po prostu się zawiesiła i przywróciła mnie do ekranu głównego, Zrestartowałem tablet i ponownie spróbowałem gry, ale teraz po prostu zawiesza się co kilka minut. Jestem tym bardzo sfrustrowany. Więc F××K CIE Dzięki CJM
Ta gra jest myląca, ponieważ nie wiem, jak zbudować samochód ani dom
Koleś, jeśli sklep z grami miał opcję nieskończonej oceny (jak nieskończone gwiazdki ⭐⭐), to dam ci nieskończone gwiazdki. To, ponieważ moją ulubioną grą o przetrwaniu jest ocean to dom 1 i 2. Ale mam tylko jedną prośbę do kierownika ta firma. jeśli dodasz tryb dla wielu graczy, będzie to najlepsza gra w sklepie z grami oparta na serii przetrwania. Mam nadzieję, że KUŚ 😎 dodaj tę prośbę
Gra blednie w całej grze, szkoda. 😡😡😡😡.
Gra bardzo fajna czekam tylko na online
Bardzo podoba mi się ta gra i uważam, że możesz zbudować własny dom i mieć pracę, ale lubię wyjmować szczoteczkę, ponieważ płaci dużo pieniędzy, a ich praca jest również fajna, ale jeden problem niektórych mebli nie może być używany fajnie by było, gdybyśmy mogli, w następnej aktualizacji chciałbym oglądać telewizję, fajnie byłoby też grać z innymi graczami w trybie gry. Można też dodać deszcz bo gdy grzmi. Deszcz nie spadł, dodaj to w następnej aktualizacji
Gra jest naprawdę niesamowita, ale jest zbyt wiele błędów zombie, zwierzęta nie atakują, więcej aktualizacji potrzebuje, takich jak podróż samolotem na krześle, winda, mocz, więcej zwierząt, takich jak krowa, koń, kura, koza, lew, tygrys i więcej multiplayer online, ustaw kąt kamery w samochodzie, zwiększ prędkość pociągu itp. Aktualizacje Spraw, aby to się stało Dziękuję w tej grze Potrzebuję Porusa
Gra mobilna na urządzenie z systemem Android nie ładuje się, ... W ustawieniach Wi-fi i sieć, przejdź do Karty SIM i sieci komórkowe.
Pls wersja pc
CD PROJEKT Euro Truck Simulator 2 PC + Go East! Gra PC ... Gra PC Zestaw 2 gier: Dead Island + Dead Island Riptide ... MICROSOFT XBOX ONE SEA OF THIEVES Gra.
Stworzyliście fantastyczną grę. Ale powinieneś dodać kilka rzeczy. Polub dodaj więcej sposobów na zarabianie pieniędzy. Lub jak dodać system transportu dla pasażerów, takich jak autobus i zostać kierowcą autobusu lub właścicielem, aby zarabiać pieniądze, lub możesz dodać ciężarówki lub mini pickupy do transportu ładunków.
nie lubię tego
ا أنها رائعا
Proszę zrobić duże główne drzwi i trochę biznesu
Ocean Is Home : Island Life Simulator #1 (by Birdy Dog Studio) - Android Game Gameplay Thanks for watching!
Najgorsza gra teraz w życiu nie ładuje się, pokazuje tylko zdjęcie drzew podczas ładowania, a kiedy gram, nie ładuje się do 30 minut i więcej czasu, proszę to naprawić, mój umysł był oszołomiony Dlatego napisałem to i jedną gwiazdkę ... grałem w to wiele razy nie zajęło to tyle czasu, ale teraz to trwa, proszę to naprawić Muszę to odtworzyć, ma naprawdę wyglądające zdjęcia, ale nie mogę tego odtworzyć, więc proszę to naprawić, dam pięć gwiazdek ... Jeśli ten problem z ładowaniem nie zadziała tak się stało, więc myślałem o przyznaniu pięciu gwiazdek ... napraw za pięć dni, proszę
Gra jest fajna, jest dla mnie po prostu relaksująca, ale jest to opóźnienie, które również umieściłem w niskiej grafice, ale nadal opóźnienie fps jest bardzo niskie i jest bardzo wolne, proszę naprawić grę po naprawieniu, zredaguję moją recenzję na 5 gwiazdek
porady i wskazówki dotyczące gry Sakura School Simulator. 19.8 MiB. Free. 30k. Unofficial Guide for Toca Life World house.
Super ale raz czy dwa nie może sie sie😡😑😄
Gra wygląda obiecująco, ale jest strasznie opóźniona. Pls zoptymalizuj go tak szybko, jak tylko możesz
Witam mam pytania: jak można zbudować? Zawszę, jak chcesz coś kupić, wyskakuj tę wiadomość: w trakcie misji nie można zbudować. Jakiej misji?!
Ocean Is Home : Island Life Simulator #1 (by Birdy Dog Studio)
Lub com-id ntawm cov app no yog com.birdydogstudio.oceanishome.islandlife.Qhov app no yooj yim rub tawm thiab nruab rau koj lub txawb.